Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
5 portion (er)
Förberedelsetid:
45 min
Tillagningstid:
15 min
Typ av måltid:
varmrätter
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: alexey.k

Куриная Печень на Луковой Подушке

Куриная печень тушеная на луковой подушке.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Печень промыть, очистить от пленок.
  2. В муку вмешать перец и соль.
  3. Печень обвалять в муке, и обжарить на сковородке, не более двух минут на одной стороне. После обжарки печень не должна кровить.
  4. Лук нарезать соломкой, в миске обжать руками и обжарить в большой емкости до мягкого состояния.
  5. Печень выложить на лук, закрыть крышкой и тушить 15 минут.
132 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 


     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

varmrätter

Senaste recept

av medlem: Twinstwicemom
Snabb och enkel grönsakssallad gjord på färska grönsaker.
Söt, mjuk och läcker dessert eller mellanmål.
av medlem: Magnus 1
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.
av medlem: kancii
Läckert recept med enkla steg.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 430 kalorier i en portion av Куриная Печень на Луковой Подушке.
Kalorifördelning: 61% fett, 11% kolh., 28% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
1801 kJ
22%
430 kcal
Fett
29,74g
42%
Mättat fett
1,739g
9%
Enkelomättat fett
4,612g
Fleromättat fett
6,747g
Kolhydrater
12,46g
5%
Socker
3,43g
4%
Fiber
1,2g
Protein
30,18g
60%
Salt
0,30g
5%
Kolestrol
0mg
Kalium
118mg
6%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
22%
av RDI*
(430 kal)
22% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (11%)
 
Fett (61%)
 
Protein (28%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.