Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
5 portion (er)
Förberedelsetid:
30 min
Tillagningstid:
30 min
Typ av måltid:
varmrätter
lunch
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: RadarContact

Mushroom Ravioli with Diced Chicken Breast

A simple pasta dish of chicken and mushrooms that is sure to warm you.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Dice chicken and onions. Season as necessary. Sauté with olive oil in very large chicken-fryer pan or 6 qt pot until done.
  2. Add pasta sauce and drained mushrooms to chicken and onions and heat through.
  3. Cook pasta as directed. Drain.
  4. Mix ravioli into pasta sauce mixture. Let sit 10 minutes.
  5. Top with a little shaved parmesan if desired. Enjoy.
33 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 


     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

varmrätter lunch

Senaste recept

av medlem: Elisabeth Lidberg56
Hälsosamt och lågt sockerbakat mellanmål.
av medlem: PappaChillo
Hälsosamt, gott och gott att rosta.
av medlem: gullan93
Det här receptet är hälsosamt, enkelt och gott.
av medlem: Magnus 1
Läckert, mjölfritt och serveras bäst med iskall vispad eller vaniljglass.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 492 kalorier i en portion av Mushroom Ravioli with Diced Chicken Breast.
Kalorifördelning: 24% fett, 40% kolh., 36% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
2058 kJ
25%
492 kcal
Fett
13,12g
19%
Mättat fett
3,008g
15%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
3,4g
Fleromättat fett
0,4g
Kolhydrater
48,63g
19%
Socker
8,85g
10%
Fiber
6,5g
Protein
44,65g
89%
Salt
3,25g
54%
Kolestrol
143mg
Kalium
13mg
1%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
25%
av RDI*
(492 kal)
25% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (40%)
 
Fett (24%)
 
Protein (36%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.