Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
12 portion (er)
Förberedelsetid:
15 min
Typ av måltid:
smårätter
sallader och salladsdressing
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: DoniKay

Vege & Black Bean Coleslaw

Crisp and fresh vegetable slaw with black beans.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Shred or chop all vegetables and mix in a large bowl.
  2. Drain and rinse black beans, add to vegetables.
  3. Blend vinegar and olive oil and add to salad. Mix well.
  4. Serve fresh or keeps well refrigerated for several days.
14 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
Needs some seasoning, so I also incorporated salt/pepper and some chopped jalapenos and bell pepper. The dressing of vinegar and EVOO was simple, yet delicious.
user vote
07 jan 20 av medlem: Denise1432

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

smårätter sallader och salladsdressing

Senaste recept

av medlem: co-fie
Enkelt, gott och perfekt att kombinera med kaffe till frukost.
av medlem: mysundberg
Salt, mjukt och gott.
av medlem: mirandavallgren
Söt, len och läcker.
av medlem: wellnessbystephy
Hälsosamt, fuktigt och så välsmakande mellanmål eller efterrätt.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 113 kalorier i en portion av Vege & Black Bean Coleslaw.
Kalorifördelning: 64% fett, 28% kolh., 9% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
473 kJ
6%
113 kcal
Fett
8,5g
12%
Mättat fett
1,172g
6%
Transfett
0g
Enkelomättat fett
5,835g
Fleromättat fett
1,176g
Kolhydrater
8,24g
3%
Socker
2,01g
2%
Fiber
3,1g
Protein
2,55g
5%
Salt
0,42g
7%
Kolestrol
0mg
Kalium
110mg
5%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
av RDI*
(113 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (27%)
 
Fett (64%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.