Har under flera år ökat långsamt men stadigt i vikt, nu börjar mitt BMI krypa upp mot 25. Jag hoppas att den här appen kan hjälpa mig att förändra mönstret.
Är inne på min andra vecka och har precis ändrat intaget kcal från 1900 till 1600, då jag inser att jag inte kommer kunna träna så mycket som jag önskar.
Jag är konstant hungrig! Tänker på mat hela tiden!! Är det bara jag som känner så? Verkar som om folk här överlever på 700 kcal per dag utan hungerskänslor...Hur gör ni???

Visa kostkalendern, 28 februari 2018:
1409 kcal Fett: 68,66g | Prot: 88,34g | Kolh.: 109,57g.   Frukost: Kokt Ägg, Wasa Husman, Bregott Bregott Ekologisk, Kaffe med Mjölk, Havregrynsgröt, Arla Mellanmjölk 1,5%. Lunch: Spaghetti, ICA Vispgrädde 36%, Ketchup, Röd Paprika, Äggröra, Ruccola Sallad. Middag: Olivolja, Frebaco Råris, ICA Persilja, Morötter, Vitkål, Röd Paprika, Kronfågel Kycklinglårfilé, Fänkål, Ruccola Sallad. Snacks/Annat: Kaffe med Mjölk, Keso, Banan. mer...
1871 kcal Träning: Vila - 16 timmar, Sömn - 8 timmar. mer...

12 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Nu äter jag mellan 1800-2000 kalorier förvisso men jag skulle gå hungrig om jag ”slösade” mina kalorier på för mycket snabba kolhydrater. Skippa pasta, ris, grädde etc, sånt med väldigt höga kalorier för mängden mat. Helt ovärt att inte bli mätt vid bordet när en kan välja annolunda😉 Vet inte hur andra gör men mandlar mättar hyfsat mellan måltiderna. Här går det åt mycke kvarg frukt och nötter. Viktigt att inte gå tom på magen kan jag tycka. Livet ska ju rulla på också😊 Lycka till🙏🏼 
02 mar 18 av medlem: ewasandborg
Leta upp kaloriberäknade recept, tex MåBra. Du kommer att upptäcka att du kan få mycket mat, bara du väljer rätt. Att vara hungrig är ingen bra lösning. Då är det lätt att falla dit och äta extra mycket. Tänk tre stora mål och två-tre mellanmål. Fullkornsprodukter, protein och rotfrukter mättar bra och länge. Glöm inte att äta lite bra fett, det mättar också och är viktigt för vitaminupptaget. Lycka till! 
02 mar 18 av medlem: anna.ran
Anna.ran, ewasandborg, mariie94 och fannie99: tack för alla tips!! 
03 mar 18 av medlem: elin_maria

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


elin_maria 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.