Schweinefilet mit Rosmarinofenkartoffeln und Blumenkohl in Dill-Senfsoße
Visa kostkalendern, 11 januari 2018:
|
1684 kcal
|
Fett: 60,28g | Prot: 75,64g | Kolh.: 203,48g.
Frukost: Philadelphia Feta und Gurke, Wasa Knäckebrot Mjölk. Lunch: Brunch Feine Kräuter, Wasa Knäckebrot Mjölk, Apfel. Middag: Knorr Dill Sauce Fettarm, Popp Rosmarin-Kartoffeln, Blumenkohl, Pflanzenöl, Bio Schweinefilet-Medaillons. Snacks/Annat: Freeway Iso Sport. mer...
|
|
Kommentarer
11 jan 18 av medlem: Ranger 1966
|
11 jan 18 av medlem: schockokrossi
|
11 jan 18 av medlem: melissacorcibe
|
Lecker... Ich habe noch so viele Kartoffelknirpse im Keller... daraus werde ich morgen mal was zaubern... Guter Denkanstoß dein leckeres Essen.
11 jan 18 av medlem: Fagmich
|
Super Toffifee, ich klau' mir jetzt immer deine Rezepte 😊😇
11 jan 18 av medlem: schildi84
|
11 jan 18 av medlem: Luise Freiheit
|
11 jan 18 av medlem: Toffifee1989
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Toffifee1989 's vikthistorik
|