4/13(四)午餐: 彩椒菇菇炒豆皮 鮪魚馬鈴薯蛋沙拉
|
1462 kcal
|
Fett: 62,49g | Prot: 78,48g | Kolh.: 140,43g.
Frukost: 光泉 無加糖鮮豆漿, 潤米 蔓越莓乳酪貝果. Lunch: 家樂福 初榨冷壓橄欖油, 甜椒, 生豆皮, 愛之味 三明治鮪魚, 水煮蛋, 馬鈴薯沙律. Middag: Miopane 鹽可頌奶油捲, 水煮蛋, 煮熟的羽衣甘藍/麦菜(新鮮), 中華 超嫩豆腐, 瑞穗 全脂鮮乳 (230毫升), 全聯 香蕉, 酪梨. mer...
|
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
|