|
1598 kcal
|
Fett: 70,88g | Prot: 138,33g | Kolh.: 87,90g.
Frukost: Vindruvor (Röd eller Grön, Europeisk Typ Sorter som Thompson Kärnfria), Njie ProPud Vanilla, Risenta Skalade Hampafrön , Arla Keso Naturell 4%, Nick's Fiber Syrup , ICA Gott Liv Naturella Valnötter, Livsmedelsverket Banan, Risenta Solroskärnor, Risenta Chiafrön, Risenta Pumpakärnor. Lunch: Njie ProPud Vanilla, Alpro Sojamjölk Osötad, Ankägg, Risenta Psyllium Husk, Arla Keso Naturell 4%, Arla Smör & Rapsolja, Önos Lågkalori Hallonsylt, Bodylab Protinella. Middag: Gurka, ICA Smör Normalsaltat, ICA Salladsärtor, ICA Sockerärtor, ICA Soltorkade Tomater, ICA Baby Plommontomater, Milda Milda Mat Extra 4%, Spenat, Barilla Fettuccine, Kycklingfilé. Snacks/Annat: Hg Jordnötsproteinbar, Hg Chokladproteinmuffins, Hg Chokladproteinmuffins, Alpro Sojamjölk Osötad. mer...
|
|
Kommentarer
Idag har jag bakat kalorisnåla kladdkakemuffins för första gången (~60 kcal/st, ~1g socker). Tyvärr blev de något väleldade, så 4/5 på smak & 2/5 på konsistens. Nästa gång blir nog bättre :)
25 mar 23 av medlem: Hg47
|
du får gärna dela recept🤗
25 mar 23 av medlem: Lorilarfer1
|
Absolut :)
10-11 muffins
Ett ägg
200g propud choklad
25g vetemjöl
40g vassleproteinpulver (tyngre, chokladtryffel)
5g kakao
20g nicks fibersirap honung
(frivilligt) ~30g choklad utan socker, jag använde sure taste chokladpellets mörk choklad 58%
Blanda allt utom chokladen, fördela i muffinsformar, tryck ner en chokladbit per muffins. Ugn 175 grader, runt 7-8 minuter är nog lagom. Jag ställde en timer på 6 minuter, men jag tyckte att de var lite väl rinniga då. Sen kan jag ha börjat plocka undan disk utan att ställa någon ny timer, så tror de var inne i 9-10 minuter, vilket var på tok för länge i alla fall.
25 mar 23 av medlem: Hg47
|
26 mar 23 av medlem: Lorilarfer1
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
|