Quinoa-Salat mit Avocado, Feta, Tomaten und Rucola 🤤
|
2102 kcal
|
Fett: 98,38g | Prot: 113,49g | Kolh.: 186,79g.
Frukost: Espresso, TiP H-Vollmilch 3,5%, Foodspring Vegan Protein Balls Salty Peanut Butter, Birkenstock Bauern Quargel, Gekochtes Ei, Äpfel, Magerquark, Sonnenblumenkerne, Haferflocken, Leinsamen, Chia-Samen, Ei. Lunch: Espresso, TiP H-Vollmilch 3,5%, Lakridseriet, Hartgekochtes Ei, Andechser Natur Bio-Alpenländer Butterkäse, Milfina Butter , Vollkornbrot, Birkenstock Bauern Quargel, Magerquark, Sonnenblumenkerne, Haferflocken, Leinsamen, Chia-Samen, Ei. Middag: Orangenmarmelade, Milbona Quark 20%, Essig, Olivenöl, Cocktailtomaten, Edeka Rucola, Edeka Feta, Avocado, Alnatura Quinoa. mer...
|
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
scottsbluff 's vikthistorik
|