Visa kostkalendern, 02 november 2020:
|
1310 kcal
|
Fett: 56,18g | Prot: 67,42g | Kolh.: 141,10g.
Frukost: Tahu Goreng, Kuah/Kaldu Daging Sapi (Kalengan), Bakso Daging Sapi, Pepaya, Nasi Uduk. Lunch: Pepaya, Bimoli Minyak Goreng, Bawang Putih, Bawang Merah, Mentimun (dengan Kulit), Dada Ayam (Panggang Oven, Bebas Lemak, Iris), Nasi Putih, Tumis Kangkung, Kaldu Sapi. Middag: Royco Sup Krim Kepiting & Jagung. Snacks/Annat: Pepaya, Alfamart Kerupuk Kulit Kerbau. mer...
|
|
1893 kcal
|
Träning:
Aerobic - 30 minuter, Vila - 17 timmar och 30 minuter, Sömn - 6 timmar. mer...
|
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
|