Flapsteak efter 6h sous-vide med vårens primörer!
|
3073 kcal
|
Fett: 96,70g | Prot: 182,37g | Kolh.: 363,26g.
Frukost: Bell Plantation PB2 Powdered Peanut Butter, Gyllenhammars Havregryn. Lunch: Äggvita, Mellanmjölk 1,5%, Kokosmjöl, Originalrost. Middag: Findus Gulaschsoppa, Polarbröd Njalla, Sparris, ICA Fast Potatis, Arla Svenskt Smör, Morötter, Flankstek (endast Mager, Trimmad till 0 Cm Fett). Snacks/Annat: GB Glace Daimstrut, Äpple, Gelé (Alla Smaker), Choklad, Lohilo Cinnamon Bun. mer...
|
|
Kommentarer
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
|