Visa kostkalendern, 16 januari 2020:
|
1694 kcal
|
Fett: 52,69g | Prot: 115,18g | Kolh.: 188,60g.
Frukost: Kaldu Ayam, Bango Kecap Manis, Wortel Dimasak, Telur Rebus, Dada Ayam Rebus (Kulit tidak Dimakan), Singkong Goreng, Bakso Ayam. Lunch: Petai, Sambal Goreng, Jagung Kecil/Tunas Jagung, Tumis Buncis, Kemangi, Ikan Sarden dalam Minyak (Kalengan), Telur Dadar, Nasi Putih. Middag: Cap Cay Kuah, Nila (Ikan) (Dimasak, Panas Kering), Nasi Putih, Sambal Goreng, Jagung Kecil/Tunas Jagung, Tumis Buncis, Tahu Goreng, Bakso Ayam. Snacks/Annat: Kerupuk Makanan Ringan, Aice Miki-Miki. mer...
|
|
|
|
|
|
Lämna en kommentar
Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
|
|
|
indu rakha 's vikthistorik
|