Lunch time at work. Reheated beer brats from Sunday's cook out. HEB organic raw sauerkraut, and chinese mustard. Can that be classified as fusion cuisine??!

Visa kostkalendern, 14 maj 2019:
1699 kcal Fett: 105,49g | Prot: 76,63g | Kolh.: 115,08g.   Frukost: Coffee, Coffee-Mate Original Liquid Coffee Creamer (Tub). Lunch: Colavita Aged Balsamic Vinegar, Bertolli Olive Oil, Arugula Lettuce, Sunset Campari Tomatoes, HEB Sauerkraut, Johnsonville Beer Brat. Middag: Roasted Potato, Cooked Kale (from Fresh), Volpini Pancetta, Bertolli Olive Oil, Great Value Romaine Lettuce, Cook's Ham Steaks. Snacks/Annat: Halo Top Peaches & Cream Ice Cream, Starbucks Sugar Free Vanilla Syrup, Starbucks Butter Gourmet Popcorn, Borden Whipping Cream, Starbucks Unsweetened Iced Coffee. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Can report a rise of humidity in the mouth region. lol. Ancient classic there I believe. 
14 maj 19 av medlem: Diddlee
Very much fusion! 😀 
14 maj 19 av medlem: Becc@
😀 😀 😀 
15 maj 19 av medlem: Pixie68

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Pixie68 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.